LLV Kracht

Jouw tagline
Treat yourself

Joke Nuyts

Ik ben Joke, alleenstaande mama van 3 prachtige jongedames. Ik werk als leerkracht in het secundair onderwijs en ben ik zelfstandige ‘coach hoogbegaafheid en hoogsensitiviteit’ in bijberoep. Daarnaast ben ik ook Rots en Water trainer. Een Rots en Watertraining is een actieve/fysieke sociale vaardigheidstraining waarin weerbaarheid, zelfvertrouwen, zelfcontrole en zelfreflectie centraal staan. Sinds januari 2015 coach, begeleid, ondersteun en train ik kinderen, jongeren en hun ouders.

Dit doe ik vanuit mijn onderneming leerleefveerkracht

afgekort llvkracht. Deze naam staat voor wat ik doe:

LEER kracht:

verwijst naar de kracht om te leren in de brede zin van het woord, jezelf uitdagen om bij te leren, leren leren, leren leven. Anderzijds verwijst dit ook naar mijn ervaring als leerkracht. Concreet betekent dit: Wat betekent het om hoogbegaafd en/of hoogsensitief te zijn? Inzicht in studeervaardigheden en hoe kan ik die up te graden, psycho-educatie.

LEEF kracht:

verwijst naar de kracht om te leven in het NU. Je eigen energie ontdekken om vandaar uit te leven op een positieve manier. Concreet betekent dit: Hoe kan ik omgaan met het hoogbegaafd en/of hoogsensitief zijn? Wat zijn de positieve kanten, wat zijn de valkuilen? Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen verhogen?

VEER kracht:

verwijst naar het versterken van je vaardigheden om bij een tegenslag terug verder te gaan vanuit je innerlijke kracht. Concreet betekent dit: Hoe kan ik vanuit mijn faalervaringen leren om er opnieuw tegenaan te gaan.

Waarin maak ik het verschil met anderen?

Ik vertrek vanuit de noden en samen kijken we hoe we inzicht en welbevinden kunnen verhogen.

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor